Aangenaam, ik ben de tekenaar

Mijn naam is Onno van Geuns.
Ik ben professioneel illustrator en grafisch vormgever. Ik teken naast huizen-aan-de-muur de meest uiteenlopende zaken. Mijn inzicht in perspectief en zorg om details maken dat ik heel nauwkeurig de werkelijkheid kan uitbeelden.

Toegepast kunstenaar
Ik heb een artistieke-/grafisch-technische opleiding aan de kunstacademie en grafische school. De tekening die ik voor je maak kun je rekenen tot de ’toegepaste kunst’. De verf die ik gebruik is van top kwaliteit zodat de kans op vervagen klein is en het papier is zuurvrij en zal niet vergelen.

We bespreken wat er allemaal mogelijk is. En hoe jouw huis, letterlijk, het beste uit de verf komt. Bel me op, dat is het makkelijkst. Je mag ook langskomen natuurlijk, als je wilt? Ik woon in Culemborg vlak aan de lekdijk.

Ik hoor graag van je.
Onno van Geuns

Huisaandemuur is een onderdeel van 
De Uitbeelder

Onno van Geuns - Huis aan de muur

Ik wil alles zien

Het is best raar om mij, een vreemde, door je hele huis te laten lopen: Jouw privé-wereld. En eerlijk gezegd, ik vind dat zelf ook bijzonder. Het is ook niet niks. En daarom begin ik er zelf maar over. >

Om een tekening vol herinneringen te maken is het toch nodig. Ik kijk overal, in de slaapkamers, op de badkamer, ik kijk om hoekjes, onder de trap… Wat ik niet weet kan ik niet tekenen.
Nogmaals, het is ongewoon en ik besef dat.

Je kunt me vertrouwen
Ik ga met alle respect om met jou, je spullen en je huis. De foto’s die ik van je huis maak vernietig ik naderhand en niemand anders krijgt ze te zien. Dat beloof ik.

Vertrouwen gaat gemakkelijker als we kennismaken en elkaar persoonlijk ontmoeten. Bel me voor een afspraak, ik kom bij jou, jij naar mij of we kunnen video-bellen.

En als ik straks door je huis loop en foto’s maak loop dan gerust met me mee. Je kunt dan direct aangeven wat je wel en niet op de tekening wilt.

Kunstroute Culemborg
Ik doe dit jaar voor de vierde keer mee aan de Kunstroute Culemborg: zaterdag 28 september 10.00 tot 17.00 uur & zondag 29 september 12.00 tot 17.00 uur. Kom langs en bekijk voorbeelden van mijn werk in het echt.

Onno van Geuns

Terug naar home