Leuke weetjes...

Domtoren Utrecht

Hoe Dom kun je zijn?

Eindelijk kun je zien hoe deze beroemde toren precies in elkaar steekt, zonder dat je de trappen op hoeft. Alles klopt tot de spits aan toe. De originele potloodtekening is 1,5 meter hoog. Daardoor kun je de kleinste onderdeeltjes zien. Het hoogst haalbare cadeau voor Utrechters.

Leuk en leerzaam cadeau
Ieder jaar beklimmen vele toeristen en schoolkinderen de domtoren. Voordat je met een hele groep gaat traplopen kan je in de klas de dom eenvoudig bekijken. Dat maakt het werkelijke bezoek alleen maar leerzamer.

Bestel je domtoren
Er zijn reproducties te bestellen in een aantal maten en prijzen. Als roll-up banner bijvoorbeeld. De dom staat dan manshoog (2 meter hoog) voor je neus.

Prijs: € 49,50  bestellen door mij een mailtje te sturen

Misschien wel de aller mooiste
Kunstdruk
 Giclee
UV vaste inkten
Afmeting: 30 x 90 cm
Om in te lijsten
Gelimiteerde oplage

Prijs: € 89,-

Bestel deze (en andere formaten) via Catch: online-winkel


De roll-up-banner-dom op de bovenste omloop van zichzelf.

Nog leuker dan de Dom…
Met dezelfde precisie maak ik met veel plezier een tekening van jouw huis. En dat is nog veel leuker (als je tenminste geen Utrechter bent).

Telefoon-douche-cel

In Nieuwegein ligt deze woonboot. Aan boord staat een heuse Engelse telefooncel. Hij is omgebouwd tot douche-cel.
De bewoners gingen verhuizen naar een vast huis en wilden heel graag dit en nog meer unieke details aan hun ark onthouden. Een opengewerkte tekening leek hun terecht een goed idee.

De voorgevel van Gemma

Gemma en Miro hebben eerder al een tekening laten maken van hun monumentenpand in Amersfoort. Ze waren heel blij met het resultaat alleen… ze misten de voorgevel van het pand. Nu is ook die getekend.

Stadhuis van Culemborg

Binnenkort in het Stadhuis van Culemborg… Het Stadhuis van Culemborg.
Dit prachtige pand is het pronkstuk op de markt van deze stad aan de Lek. Hoogste tijd om dit mooie burgerhuis te tekenen.

Ik ben er nu druk mee bezig. Wat een onvoorstelbaar mooi gebouw is het. Prachtige vloer, plafonds en een indrukwekkende zolder. Normaal kun je dat allemaal niet zien. Nu al zo’n beetje zichtbaar in mijn tekening.
Nog veel details toevoegen en kleur en dan kan die in de lijst.

Ik ga meedoen aan de kunstroute 2021 en dan zal-ie klaar zijn. Ik ga mijn werk er exposeren. Ik zou het leuk vinden om jullie te zien. Kijk alvast op Kunstroute Culemborg 2021 en save the date!